Despre noi

Magazinul este gestionat de catre S.C SMART OFFICE PAPET S.R.L fiind o societate , cu viziuni ample si complexe in domeniul masinutelor electrice. Societatea are capital integral romanesc.

Echipa noastra este alcatuita din persoane cu experienta in domeniul serviciilor de calitate, cu experienta in acest domeniul dar si cu experienta in alcatuirea unui necesar pentru nevoile dumneavoastra.

Pentru ca noi, cei de la Masinutaelectrica.ro.ro, nu vindem doar produse, dar mai important decat acest lucru, oferim servicii de consultanta in vederea optimizarii nevoilor dumneavoastra de consum.

Experienta anterioara acumulata de catre fiecare dintre membrii echipei Masinutaelectrica.ro.ro in cei peste 10 ani de experienta in vanzari, servicii de consultanta si planificare, grija permanenta pentru satisfacerea cu promptitudine si seriozitate a nevoilor clientilor nostri, prin punerea la dispozitie a produselor si serviciilor de calitate la preturi competitive, ne recomanda ca un partener de incredere, ce doreste sa contribuie la succesul afacerilor dumneavoastră.

Masinutaelectrica.ro.ro vine in sprijinul dumneavoastra cu o oferta variata de produse disponibile in 24h. Oferim produse si servicii de calitate si urmarim o politica de preturi flexibila orientata catre client.

Viziunea noastra:

Sa fim lideri de piata la nivel national, oferind cele mai bune solutii pentru clientilor nostri

Valorile noastre:

Colaboram si facem ECHIPA! Stim ce vorbim, ne bazam unii pe ceilalti si ne simtim bine impreuna - si cand muncim, si cand sarbatorim reusitele.

Cream lucruri cu PASIUNE! Punem suflet in tot ceea ce facem. Suntem deschisi si privim inainte cu mult entuziasm.

Raspundem cu PROFESIONALISM! Punem accent pe incredere si ne face placere sa facem promisiuni pentru ca le onoram.

Oferim SPRIJIN cu orice ocazie! Suntem atenti la nevoile celor din jur si venim in intampinarea lor cu celemai bune intentii.

Actionam cu mult CURAJ! Suntem dinamici, intreprinzatori si gandim creativ. Ne adaptam momentului si indraznim sa oferim produse si servicii inedite.